таг: зоран заев

Популано

Одбрани постови

Јарбол на срамот и предавството поставен во центарот на Скопје под...

Имињата на премиерот Зоран Заев, министерката за одбрана Радмила Шекеринска, шефот на дипломатијата Никола Димитров и на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски се...