таг: НАТО; Русија

Популано

Одбрани постови

Николов: Зошто Грците немаат свој фолклор за Македонија?

Ако е Македонија екслузивно грчка, тогаш зошто во Грција нема ниту една народна песна за Македонија, од кој и да било период на историјата,...