таг: Могерини

Популано

Одбрани постови

Да е жив и здрав Петар, кажете и на Гордана Јанкулоска...

Судијата Осман Шабани го одложи денешното судење за Титаник и им порача на присутните да и пренесат на Гордана Јанкуловска да дојде на 16...