таг: Македонија

Популано

Одбрани постови

ПРВИ СНИМКИ И ФОТОГРАФИИ: Проектилите на САД паѓаат во источниот дел...

Жители на Дамаск објавија голем број на снимки и фотографии од бомбардирањето кое започна вечерва по наредба на претседателот на САД Доналд Трамп, поради...