таг: лечење

Популано

Одбрани постови

Што ако референдумот успее и што ако не успее?

Пишува: Презвитер Ивица Тодоров МНОГУМИНА прашуваат што по референдумот ако истиот, на пример, биде изгласан или бојкотиран. Па, почитувани мои пријатели, со крајна сигурност ВЕ...