таг: дијаспора

Популано

Одбрани постови

ПОПОСКИ: МНОГУ ТОПЛО, МАЧНО И СПАРНО!

Територијата на државава и натаму останува под влијание на многу топлата воздушна маса која продира од северните предели на Африка. Времето денес (петок) ќе биде...