таг: Борис Трајковски

Популано

Одбрани постови

Миралем Асани, адвокат: Помилуваните од Иванов на крајот можат да добијат...

56 политичари кои беа помилувани од претседателот Ѓорѓе Иванов пред две години, со обжалување на одлуката на домашните судови до Европскиот суд за човекови...