Живот

Нема мислења за прикажување

Популано

Одбрани постови

Ќулавкова ја прашува владата: Зошто сами влегувате во стапица? Зар ќе...

Академик Катица Ќулавкова го критикува предлогот на македонскиот владин врв за новото име на државата да биде „Република Илинденска Македонија“. „Makedonski без превод на англиcки...