Живот

Популано

Одбрани постови

Нов правилник за Македонија: Ќе се дозволи минимално присуство на ГМО...

Ќе се менува правилникот за генетски модифицирана храна со што ќе се дозволи да се прадава храна со минимални модификации. Агенцијата за храна и...