Живот

Нема мислења за прикажување

Популано

Одбрани постови

Курц, а зошто Австрија не е во НАТО?

Активистот на Левица синоќа на својот Фејсбук-профил постави прашање зошто Австрија не е членка на Северноатлантската алијанса (НАТО), кога веќе канцеларот на таа земја...