Живот

Популано

Одбрани постови

„КОМИТИ“ СО ПОДДРШКА ЗА ПРОТЕСТОТ И УТРЕ ВЕЧЕР-НЕМА ДА ДОЗВОЛАТ ВЕЕЊЕ...

„23.06.2018 да го подржиме Македонскиот народ во борбата за слобода, што допрва следува. Нашата порака е јасна, само Македонија и ништо друго. Нема да...