Живот

Популано

Одбрани постови

Каракамишева до Иванов: Претседателе, милион аргументи се на наша страна, искористете...

Го повикувам јавно претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, во своето овогодишно обраќање пред Генералното собрание на ООН да ја презентира геноцидната содржина...