Живот

Популано

Одбрани постови

УАПСЕН ВАСЕ ДОНЕВСКИ, ДИРЕКТОР НА ЗАЕДНИЧКИ РАБОТИ ВО ВЛАДАТА НА ГРУЕВСКИ...

Поранешниот директор на владината Служба за општи и заеднички работи Васе Доневски е уапсен попладнево од страна на МВР, по барање на Финансиската полиција....