Здравје и убавина

Популано

Одбрани постови

Рускиот дипломат што беше протеран од Македонија ја напушти земјата

Македонската Влада на 26 март одлучи да протера еден руски дипломат. Шефот на македонската дипломатија Никола Димитров тогаш изјави дека одлуката за протерување на еден...

Торта со гриз