Здравје и убавина

Нема мислења за прикажување

Популано

Одбрани постови

„Вечер“ дознава: Први од музејот ќе „летаат“ фигурите на Драган Богдановски...

Превземено од Вечер.мк “Генерално во Музејот е проблем што доминантно место имаат восочните фигури и уметнички слики наместо оригинали. Целата музејска поставка концепциски е правена...