Здравје и убавина

Популано

Одбрани постови

Груевски се огласи на Фејсбук за да ги демантира обвинувањата од...

Најдобар демант за она што го говори Заев е факторот време. Тој фактор покажува дека јас и ВМРО-ДПМНЕ разговаравме за надминување на разликите околу...