Uncategorized

Популано

Одбрани постови

Потпишете се и вие. Досега речиси 30 000 потписи на онлајн...

Декларација #НиеСмеМакедонија Доста беше / Declaration #WeAreMacedonia Enough is Enough веќе ја потпишале околу 29. 000 луѓе онлајн. На македонски и на англиски јазик во...