Северно од умот

Нема мислења за прикажување

Популано

Одбрани постови

СЕ ЗАБРАНУВА КОРИСТЕЊЕТО НА МАКЕДОНСКИТЕ ИМИЊА ВО ГРЦИЈА

Заев и Димитров се согласиле со експанзионистичката политика на Грчката држава и на таков договор се потпишале, вели Александар Николоски потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ Според договорот...