Северно од умот

Популано

Одбрани постови

Кој е Македонецот што зема 1,1 милиони евра од дивиденда?

Големата тројка ја сочинуваат Самарџиоски од „Прилепска пиварница“ со 1,12 милиони евра, Доне Таневски од „Македонијатурист“ со 262.466 евра дивиденда и Душан Пецовски најголемиот...