Северно од умот

Нема мислења за прикажување

Популано

Одбрани постови

Демонстрации за Македонија низ Европа во раните 90-ти

Протестни собирања во Берн и во Женева Во главниот град на Швајцарија, Берн, во 1992 и 1993 година беше одржана по една мирна демонстрација на...