Северно од умот

Популано

Одбрани постови

„Конечно ја наоѓам денес докторкава, а она ми вика – Почекај,...

Фејсбук статус на новинарката Јорданка Ивановска - Јоци СЦЕНА 1 Одиш во болница ,,8.Септември", читаш на табела Физикална терапија, 3 кат. Чекаш лифт. Доаѓа лифт, копчето...