Рецепти

Популано

Одбрани постови

Денеска предградие на Атина под вода

Со сериозни проблеми се соочуваат граѓаните во северните предградија на Атина поради силната бура што денеска го погоди овој дел од градот.. Противпожарната бригада досега...