Рецепти

Популано

Одбрани постови

ВМРО-ДПМНЕ: Шекеринска ќе одговара по членот 353 од Кривичниот законик

Радмила Шекеринска ќе одговара по членот 353 од Кривичниот законик за злоупотребата на службена должност заради сите криминални набавки, сомнителни тендери и доделени грантови...