Рецепти

Нема мислења за прикажување

Популано

Одбрани постови

Седум дена пред референдумот претседателот на Македонија ќе се обрати пред...

Власта е во паника поради фактот што седум дена пред референдумот за самоукинување, претседателот Ѓорѓе Иванов ќе држи говор пред Обединетите Нации. Во обраќањето, пред...