Рецепти

Популано

Одбрани постови

Каков беше ставот на СДСМ за „ерга омнес“ во 2014-та?

Еве што велел СДСМ на 18 ноември 2014 година: „Недоволиво е министерот за надоворешни работи на Грција, Евангелос Велизелос, да го злоупотребува членството на неговата...