Македонија

Популано

Одбрани постови

Видео: Што ни порача Ванчо Петрушевски на протестите на „За заедничка...

Вчера почина великанот на македонскиот театар, актерот Ванчо Петрушевски, но аманетот кој тој им го остави на граѓаните е голем колку неговите животни дела. Тој...