Македонија

Популано

Одбрани постови

Иванов контра сите!

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов имаше свое обраќање откако денес попладне во Собранието беше изгласан Законот за употребата на јазиците. -Кога го вратив Законот...