Македонија

Нема мислења за прикажување

Популано

Одбрани постови

Руски пророк: Антихристот ќе дојде со Ајфон и виртуелна реалност

Најпопуларниот и најконтроверзен руски Фејсбук-блогер и колумнист, кој пишува под псевдонимот Иван Рахметов, објави нова колумна која повторно наиде на жестоки реакции, а социјалната...