Македонија

Популано

Одбрани постови

Миленко: Прво конфискација, па потоа политика! Инаку памет никогаш нема да...

Повеќе од 28 години Македонија тоне во сиромаштија, безидејност, немање на јасна перспектива, стабилна и сигурна правна рамка, поради што се повеќе млади ја...