Македонија

Нема мислења за прикажување

Популано

Одбрани постови

ЗАЕВ: ОСТАНУВАМ ОПТИМИСТ, ОЧЕКУВАМ ШТО ПОСКОРО ДА СЕ РЕШИ СПОРОТ ЗА...

Премиерот Зоран Заев вели дека останува оптимист и очекува ден поскоро да заврши спорот со Грција за името. Одговарајќи на новинарско прашање на отворањето...