Македонија

Популано

Одбрани постови

Срце ме боли за Битола, и стан и пари оставив во...

Битолчанец кој денеска гласаше во австралискиот град, Мелбурн им се спротивстави на оние кои го снимиле. Од видеото објавено на Фејсбук страната „Предавници“, тој...