Македонија

Популано

Одбрани постови

Бил Гејтс со шокантно предупредување: 30 милиони луѓе ќе умрат за...

Ново предупредување пристигнува од основачот на Мајкрософт – смртоносна болест ќе однесе животи на десетина милиони луѓе за само неколку месеци. Мултимилионерот тврди дека државите...

Скопје 2018