Инересно

Нема мислења за прикажување

Популано

Одбрани постови

Ќе поднесам оставка ако на референдумот има повеќе гласови „против“

Ќе поднесам оставка ако на референдумот има повеќе гласови „против“ од „за“, рече денеска премиерот Зоран Заев од отвореното студио на 1тв во Охрид. Според...