Инересно

Популано

Одбрани постови

СЕНЗАЦИЈА ВО НЕГОТИНСКО: Откриен фосил на слон досега непознат за науката...

Уникатно палеонтолошко откритие во близина на с. Долни Дисан, Неготинско, пронајдени се фосилни остатоци од изумрен вид на слон. Како што информираат од Природонаучниот...