Инересно

Нема мислења за прикажување

Популано

Одбрани постови

Леонид Савин: Четири сценарија за Македонија

Превземено од Експрес.мк Геополитичкиот аналитичар Леонид Савин од Меѓународното евроазиско движење и советник на рускиот претседател Владимир Путин во својата последна анализа за порталот „Геополитика“...