Инересно

Популано

Одбрани постови

Црвенковски не заслужил повик од Заев …

Поранешниот претседател на СДСМ, премиер и претседател на Република Македонија, Бранко Црвенковски не заслужил барем еден телефонски повик од неговиот партиски наследник Зоран Заев...