Инересно

Популано

Одбрани постови

На денешен ден во Ваксинце загинуваат двајца припадници на единицата „Шкорпони“

  …откако со транспортер влегле во кумановското село Ваксинце, во заседа загинуваат двајца припадници на единицата „Шкорпони“: – ДИМИТАР ДВОЈАКОВСКИ (†29) од Нова Горица, Словенија. Роден...