bukefal

7582 ПОСТОВИ 0 КОМЕНТАРИ

Популано

Одбрани постови

МАКЕДОНЦИТЕ ОТФРЛААТ ПРИСТАПУВАЊЕ НА МАКЕДОНИЈА ВО СОЈУЗ СО НАТО!

СВЕТСКИ МАКЕДОНСКИ КОНГРЕС МАКЕДОНЦИТЕ ОТФРЛААТ ПРИСТАПУВАЊЕ НА МАКЕДОНИЈА ВО СОЈУЗ СО НАТО! 19 јули 2018 година, Скопје, Македонија - Светскиот Македонски Конгрес (СМК) ја отфрла Декларацијата...