bukefal

7578 ПОСТОВИ 0 КОМЕНТАРИ

Популано

Одбрани постови

Зошто Џејмс Матис го викаат „бесно куче“

Објавено на Фактор.мк Претседателот на САД, Доналд Трамп, кога го назначи јавно пред електоратот рече „го ангажираме бесното куче Џејмс Матис за секретар на одбрана“,...