bukefal

7582 ПОСТОВИ 0 КОМЕНТАРИ

Популано

Одбрани постови

Македонија и Грција одбиле по два предлога, ќе биде ли договорен...

  Откако шефовите на дипломатиите на Македонија и Грција, не успеаја да се договорат во Њујорк, разговорите за разликата околу името ќе ги продолжат во...