bukefal

7580 ПОСТОВИ 0 КОМЕНТАРИ

Популано

Одбрани постови

Туск се обрати на македонски: Чувствувам промена во политичкиот менталитет во...

Туск се обрати на македонски: Чувствувам промена во политичкиот менталитет во Македонија Со Бугарија докажавте дека може да се надминат духовите од минатото, се надевам...