bukefal

7578 ПОСТОВИ 0 КОМЕНТАРИ

Популано

Одбрани постови

На куќа во Тафталиџе инсталирана првата мала фотоволтаична централа

Во приватна куќа во скопската населба Тафталиџе денеска беше пуштена во употреба првата мала фотоволтаична централа со што беше промовиран системот наменет за домаќинствата...