bukefal

7565 ПОСТОВИ 0 КОМЕНТАРИ

Популано

Одбрани постови

Нора Шаќири „паднала“ на испитот за државни службеници

Нора Шаќири Марковиќ, Поранешката тв-водителка, инаку дипломиран социолог, не успеала да го положи испитот за државни административни службеници, пишува порталот „Инфомакс“. Ако Шаќири Марковиќ го...