Нема аплауз за Заев, на ФИНКИ го пречекаа „штурци“ (ВИДЕО)

АКЦИЈА
loading...

Премиерот Зоран Заев денеска присуствува на првиот академски час на ФИНКИ. При неговото доаѓање репортерот на ТВ 21 јавува дека не бил пречекан со аплауз.

Зоран Заев заедно со министерот за информатичко општество и администрација присуствуваат на првиот академски час на ФИНКИ, каде ќе се доделат индекси на стипендирани студенти од УКИМ.

Настанот се одржува во хотелот Александар Палас во Скопје.

loading...