„Фаците ни се скроз згужвани, мора малку да се насмееме“ (ВИДЕО)

АКЦИЈА
loading...

Слабата излезност на граѓаните на референдумот ги изненади пратениците од мнозинството затечени од резултатите.

На синоќешниот прес во Собранието пратениците од координативното тело за спроведување на референдумот пред изјавите се координираа каква слика да покажат во јавноста за да не се забележи нивното лошо расположение.

-Мора малку да…бидеме насмеани…

-М?

-Нели, насмеани… Слушаш?

-Малку фаците да ни бидат…

-Така?

-Насмеани…

-Хехе…

-Нели?

-Ние денеска скроз згужвани, не сме за…

-Хах.. па знам, ја не…

-А?

-Не очекував дека…

Инфомакс

loading...