И Талат Џафери бојкотирал?

АКЦИЈА
loading...

Нелигитимниот претседател на собранието, Талат Џафери денеска не можел да го исполни своето гласачко право, пишува Инфомакс.

Имено тој требало да гласа во неговото родно место во селото Форино, но не му било дозволено да гласа бидејќи го немало во избирачкиот список. Иако Џафери беше еден од најгласните кој јавно повикуваше да се гласа за Северна, на крајот ни тој самиот не гласаше за Северна, пишува порталот.

 

loading...