Се подготвува прослава пред Собрание

АКЦИЈА
loading...

Пред Собранието на РМ, започнаа да се собираат привирзаниците на движењето „Бојкотирам“, кои се подготвуваат за прослава.

На булеверот пред македонскиот парламент веќе е наместена бина за говорници, поради што е блокиран сообраќајот, а може да се забележи и големо полициско обезбедувбање.

Државната изборна комисија (ДИК) на најновата прес-конференција соопшти дека на денешниот референдум до 18:30 часот на гласање излегле 34,09 отсто од вкупно запишаните во Избирачкиот список.

loading...