Се формира циклон каков немало со години (ВИДЕО)

АКЦИЈА
loading...

Над Јонското море се создава тропска бура која би можела да прерасне во ураган.

Во сабота таа би можела да премине во ураган од втора категорија.

Severe Weather Europe страницата предупредува дека вакво нешто е можно.

Можно е да бидат зафатени Грција и Турција. На удар ќе биде и островот Крит.

loading...