(Во живо) Обраќањето на претседателот Иванов од Генералното собрание на ОН

АКЦИЈА
loading...

Во ЖИВО: Обраќање на Претседателот на Република Македонија Проф. Д-р. Ѓорѓе Иванов на 73 седница на Генералното Собрание на Обединети Нации

Видео

Во живо од обраќањето на Ѓорѓе Иванов во ОН

Во живо од обраќањето на Ѓорѓе Иванов во ОН

Публикувахте от infomax.mk в Четвъртък, 27 септември 2018 г.

loading...