Видео обраќање на Антонио Милошоски до македонскиот народ и сите националности (ВИДЕО)

АКЦИЈА
loading...

Милошоски со видео порака се обрати до македонскиот народ, но и до сите националности кои живеат во Македонија.

Кога власта спроведува незаконски референдум, бојкотот е законски и демократски инструмент на народот! – Заев е веќе свесен дека референдумот нема да го има уставниот цензус.

– граѓаните, без разлика на национална и политичка припадност, се полојални на Уставот и законите отколку власта.

– неуспехот на референдумот ќе биде неуспех за кариерата Заев, Димитров, Ахмети, Амди Бајрам, Драгиша Милетиќ,

Бујар Османи, Беќир Асани, Шеќеринска, Љубе и други прогресивни политичари – бојкотот ќе биде сериозна критика од народот кон власта!

Република.мк

loading...